meny
                 
Startsiden
Nordmøre
  Aure
  Averøy
  Eide
  Gjemnes
  Halsa
  Smøla
  Alfabetisk
  Bransje
  Bil og båt
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon
  Reiseliv
  Tjenester
Romsdal
Sør-Trøndelag
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Bo Service Møbelforretning


Bo Service Møbelforretning
Fagmøbler

6570 Smøla
Tlf.: 71 54 01 04
Faks: 71 54 02 23

E-post: smola@fagmobler.no
Nettside: www.fagmobler.no .no
Åpningstider:
Man- til onsdag og fredag : 10.00 – 16.30
Torsdag: 10.00 – 19.00
Lørdag: 10.00 – 15.00


 

Variert utvalg i møbler, tepper og tekstiler

I de romslige lokalene i senteret på Hopen, er det et variert utvalg møbelforretningen på Smøla kan tilby kundene. Lokalene er på hele 1600 kvadrat, og både butikken og lageret gir rom for å vise fram produktene. De tre som arbeider her er for veteraner å regne, og sitter inne med mye fagkunnskap om det som forhandles. Ved siden av møbler finner man både ferdigsydde gardiner og stoff som metervare. Butikken har systue og et stort utvalg i utstyrsvarer som dyner, puter og sengeklær. Dessuten en solid teppeavdeling.


De har holdt på lenge og vet det meste om bransjen. Fra venstre ser vi Berit Hagen, Nils Jenssen og Bente Kragseth. 

Det er Nils Jenssen som er innehaver og daglig leder, og han har nå drevet bedriften siden den startet opp i 1979. Da holdt de til i det gamle kraftlagsbygget, men flyttet så inn i senteret da det ble bygd. Med seg har han Bente Kragseth, som har vært med siden 1982, og Berit Hagen som har jobbet her siden 1986. Alle har de peiling på det meste i butikken, men en viss arbeidsdeling er det likevel. Nils har hovedansvaret for utkjøring og montering. Bakgrunnen hans er utdannelse som møbelsnekker på Sunnmøre i sin tid. Nils var også den som startet opp bedriften som i dag har utviklet seg til Smølavinduet.

Bente er opprinnelig fra Aukra og har prøvd både torgsalg og arbeid i fiskeindustrien før hun begynte her. Det er hun som har hovedansvaret for fakturering, mens Berit er fra Veiholmen og tar seg av systua. Her sys det meste på bestilling, men hovedsakelig gardiner. Butikken legger også inn anbud når det offentlige eller næringslivet skal utruste sine bygninger.

Tilhørigheten til kjeden Fagmøbler gjør at butikken har konkurransedyktige priser, og markedsføringen  er selvsagt gull verd for en forholdsvis liten butikk, mener Nils. Det betyr også at han slipper dra rundt på messer for å forhandle priser. Ut over kjedetilhørigheten har denne butikken stor frihet og et variert utvalg innefor det meste. De bestiller og skaffer også det meste kundene måtte etterspørre.

Berit Hagen har ansvaret for systua, og her går det i gardiner.

Det er også godt utvalg i utstyrsvarer på butikken, forteller Bente Kragseth.

På lageret er det også plass til å stille ut tepper.
• Bo Service Møbelforretning
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik