meny
                 
Startsiden
Nordmøre
  Aure
  Averøy
  Eide
  Gjemnes
  Halsa
  Smøla
  Alfabetisk
  Bransje
  Bil og båt
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon
  Reiseliv
  Tjenester
Romsdal
Sør-Trøndelag
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Veyen Vertskap


Veyen Vertskap
og konTur 

Veiholmen
6570 Smøla
Tlf: 918 20 450

E-post: post@veyen.com
Nettside: www.veyen.com


 

Selger opplevelser og overnatting på Smøla.

Veyen Vertskap formidler overnatting og skreddersyr opplevelsesopplegg for kundene sine. Først og fremst er det folk som liker å planlegge ferien grundig dette er myntet på, men også de som trenger hjelp litt mer spontant bruker tilbudet. Veyen har kontor midt i hjertet av Været like ved Coop´en og retter seg hovedsakelig mot privatkunder. Tilbudet får nå en supplering i bedriften konTur som skal drive med mer oppsøkende presentasjon av Smøla og tilbudene der overfor bedrifter.


Lena Pettersen Knutsen markedsfører og skreddersyr overnatting og opplevelsesturer til Veiholmen og resten av Smøla.

Bakgrunnen for at Lena Pettersen Knutsen kunne flytte tilbake til Veiholmen var framveksten av rorbuer og noen større reiselivssatsinger de siste 6- 7 åra. Spesielt i forhold til de mange småskalatilbudene i form av rorbuer, rom, leiligheter og hus, har det vært nødvendig med en samordnet formidling. Slik kunne for eksempel NVE (Norges vassdrags- og energidirektorat) få ønsket sitt om overnatting og bespisning for 200 personer på Veiholmen oppfylt i 2006. Det skjedde med en samordning av all tilgjengelig kapasitet og supplering med feriehus, forteller Lena, som hadde mye av tilretteleggingen for dette.
 
28 åringen har bakgrunn både innen reiseliv og utdannelse innfor grafisk design og medievitenskap fra Trondheim. Nå har hun bruk for alt sammen, mener hun. Da det ble ledig jobb ved Havkroa i 2002 tok hun spranget tilbake til hjemkommunen, og kunne nå benytte utdannelsen sin. Samtidig ble det også mann og barn for den aktive damen.
I 2004 ble Veyen Vertskap oppstartet og utvidelsen med konTur, som er bedrift med noe annen profil kom i 2008.
Arbeidet blir der mer utadrettet med aktivt salg og oppsøkende virksomhet, der tilbudene på Smøla presenteres personlig i møte med bedrifter. Målgruppen er små og mellomstore bedrifter på ”fastlandet”, som blir gjort oppmerksomme på tilbudene reiselivsanleggene på Smøla har. Det kan være alt fra kurs og konferanser til relasjonsbyggende samlinger med opplevelser innlagt i programmet.

Spennende opplevelser er det blitt mange av etter hvert på Smøla. Havfiske, kajakkturer, sykkelturer og til og med golf hører med til tilbudene. Attraksjonene og severdighetene er også mange på Smøla, og både museum, vindmølleanleggene og Edøy kirke vekker interesse. Dessuten har Smøla et kulturliv som er fleksibelt og innstilt på å bidra med sitt.

Kontoret ligger i et lite bygg like ved samvirkelaget på Veiholmen. Plass til litt souvenirer og pynt er det også i det romslige lokalet.

Veiholmen ute i havgapet er en spennende og svært spesiell opplevelse for feriefolket.
 
• Betten Rorbuer
• Hellesfjord Feriesenter
• Hopen Aktivitetsgård
• Hopen Brygge
• Hopen Sjøhus
• Innveien Rorbuer
• Smøla Havfiskesenter
• Smøla Havstuer
• Smøla Motell
• Storvik Pub og Kaffebar
• Veyen Vertskap
• Vågarbryggå
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik