meny
                 
Startsiden
Nordmøre
  Aure
  Averøy
  Eide
  Gjemnes
  Halsa
  Smøla
  Alfabetisk
  Bransje
  Bil og båt
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon
  Reiseliv
  Tjenester
Romsdal
Sør-Trøndelag
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Smølabygg


Smølabygg AS 
Steinsøysundet
6570 Smøla
Tlf: 71 54 00 40 

Faks: 71 54 03 73 
Mobil: 91 76 45 33 
E-post: post@smbygg.no

 

Fleksibel bygningsbedrift i Steinsøysundet

Smølabygg AS er en fleksibel bedrift i bygningsbransjen med vekt på allsidighet. Med fem ansatte og en lærling har de som andre i bransjen nok å gjøre, men oppskriften har siden oppstarten vært å være allsidige. Derfor tar de alle typer oppdrag innenfor hus, fritidsboliger og næringsbygg. De utfører også mur og pussarbeid, og tar også vvs og rørleggerarbeid. Fra lagerutsalget forhandler bedriften også alle typer byggevarer .  


Hans Inge Rokstad ( t.v) og Fredrik Dalseth driver Smølabygg sammen. Her er de i ferd med å laste opp reisverk som skal fraktes til et nybygg på Veiholmen. I midten skoleeleven Niclas Ducherow, som hadde arbeidsuken sin ved bedriften. 

Det er Fredrik Dalseth som er daglig leder i bedriften, mens medeieren Hans Inge Rokstad er ansvarlig for lagerdriften og utkjøring. Bedriften ble startet opp i 1995 og holder til i egne lokaler med kontor og lager i Steinsøysundet.

- Vi planlegger en påbygging av lageret, men har ikke tid til å ta det for ordreboka er full og kapasiteten bundet opp framover, forteller Fredrik. Han syns vel nesten det er litt vel stor pågang i disse oppgangstider. Trøsten er at folk begynner å venne seg til og aksepterer ventetid på opp til et år, mens de tidligere nesten ble fornærmet hvis de måtte vente i tre måneder, sier han.  

Fritidsboliger utgjør en stor del av oppdragsmengden, og det er også der veksten er kommet. Da vi var innom var de i gang med et bolighus på Veiholmen og en rehabilitering på Råket, mens en stor fritidsbolig på Dyrnes var det neste prosjektet på lista. 

Fredrik og Hans Inge har begge over 30 års erfaring i bransjen. Fredrik har hovedsaklig arbeidet med bolighus, mens Hans Inge også har erfaring fra oppsetting av idrettshaller og oppdrag på Smøla med sykeheimen, Nordsmøla skole og fryseriet på Dyrnes. 

Arbeidsstokken omfatter Alf Birger Tuven og Dagfinn Kruse, som begge har snekkerfagbrev. Sigmund Tysnes har utdannelse innenfor mekaniske fag, men har satset på snekkeryrket. Dessuten arbeider lærlingen Øystein Gjøstøl i bedriften. Bedriften har hjelp til tegning og teknisk support fra Arve Dalseth, som er utdannet ingeniør.

Dagfinn Kruse og Sigmund Tysnes fant vi på Råket i ferd med rehabilitering av et bolighus.

På Veiholmen var Øystein Gjøstøl og Alf Tuven i februar i gang med eneboligen til Else og Jan Hellesfjord.
• Smøla Trelastlager
• Smølabygg
• Smølavinduet
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik