meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
  Fræna
  Alfabetisk
  Bransje
Sør-Trøndelag
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading

 

Fræna kommune

Her vil du etter hvert finner alle de viktigste bedrifter og butikker i Fræna sortert alfabetisk og bransjevis. Dessuten en bred presentasjon av Fræna  kommune. Vi legger nå ut nye bedrifter etter hvert som de blir ferdige, og de første finner du allerede ved å velge alfabetisk i menyen til venstre.  

Vi oppsøker alle bedriftene og lager reportasjer med tekst og foto, slik at det vil ta noen måneder før Fræna er ferdig og vi kan gi ut papirutgaven.
Papirutgaven får en annen layout og blir i A4 format. Den distribueres til alle husstander og bedrifter, og det trykkes opp et ekstra opplag beregnet på turister og til markedsføring av kommunen. Fra Fræna kommunes hjemmeside vil det ligge link til nettversjonen vår.  

Journalisten vår i Fræna var i starten Torbjørn Drejer Farstad, som imidlertid har vært syk i lenge tid. Fræna er nå overtatt av Johannes Bae, som vil gjøre ferdig kommunen så raskt som mulig. I alle andre kommuner har til slutt de fleste bedriftene blitt med i presentasjonen, og det regner vi med i Fræna også.  Vår erfaring er at ingen ønsker å stå utenfor denne samlede presentasjonen av næringslivet i kommunen sin. På nettet kan bedrifter få oppdatert sidene sine gratis i de 4 årene som går før vi kommer med ny papirversjon.

Er din bedrift ikke kontaktet og påmeldt? Ta kontakt for informasjon og påmelding: 
post@kommunenvar.no

Eller Johannes Bae på  Tlf 71 51 46 80  Mob: 911 66557  


 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik