meny
                 
Startsiden
Nordmøre
  Aure
  Averøy
  Eide
  Gjemnes
  Halsa
  Smøla
  Alfabetisk
  Bransje
  Bil og båt
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon
  Reiseliv
  Tjenester
Romsdal
Sør-Trøndelag
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Nova Mote


Nova Mote AS
Nordsida Butikksenter

6570 Smøla
Tlf og fax: 71 54 17 50
Mob:
975 14 703 (Aase)
97 65 84 21 (Annvor)

E-Post: nova.mote@hotmail.com 
Åpningstider:
Mandag - ons, og fredag : 10.00 – 16.30
Torsdag: 10.00 – 19.00
Lørdag: 10.00 – 15.00
 

Klær og sko for smølværinger og turister

Nova Mote ble startet opp i 1999 av Annvor Rokstad Baadnes. Siden har butikken vært et populært tilbud til smølværingene, og dette er da også det eneste stedet i kommunen hvor man finner moteklær og skotøy. Butikken er ikke medlem i noen kjede, og det gir et variert utvalg som man ikke finner maken til andre steder. Det gjør at også feriefolk gjerne benytter butikken.


Det er Annvor Rokstad Baadnes og datteren Aase Kristin Jacobsen man vanligvis finner på Nova Mote.

Det er nok damene og ungdommene som utgjør tyngden av kundene, men her er det også bra utvalg for mannfolk og barn. I tillegg til klær er det et godt og variert utvalg i skotøy. Fra våren blir det også et utvalg i stormote, som også er etterspurt. Vi passer jo ikke alle inn i standardstørrelsene lenger.

Nå er det nok datteren til Annvor som har flest timer i butikken. Aase Kristin Jacobsen er 28 år og mer eller mindre vokst opp med butikken. Jobben kombinerer hun med fritidsaktiviteter som fotball og golf, noe også datteren Andrea er i gang med. Ved siden av de to er Sigrun Petch ekstrahjelp.
- Vi opplever at befolkningen er glad for at denne butikken finnes. Ofte føler de vel at de må en tur til byen, men så ender det likevel med at de kommer hit og handler, forteller Aase. Hun tror det kanskje skyldes at de har tid til å hjelpe kundene på Nova Mote.

- Dessuten sier vi hva vi mener når noen spør hva vi syns, og er ærlige på det, legger hun til.
Siden butikken er uavhengig, får de et utvalg som blir mer variert enn mange kjedebutikker. Det gjør at også turister liker å handle her og oppfatter utvalget som spennende. Dessuten har de jo ferie og tid til å slappe av og handle. I alle fall er sommeren og turistene også viktig for butikken.

Etter påbygging er lokalene utvidet til ca 160 kvadrat, og det gjør at det er plass til et stort utvalg. Det blir valgt ut av Annvor og Aase på to årlige messer på Sjølyst i regi av Norsk Moteforum. Dessuten i møte med forhandlere både i Kristiansund og Molde. Noen tar også turen til Smøla med sine tilbud.
Annvor har bakgrunn både som frisør og fra skobutikken til Sættem i Molde, blant annet. Hun har også arbeidet ved ICA Sparmat i flere år, og tok fagbrev der. Begge deler var god ballast da hun startet opp butikken. 

Aase Kristin Jacobsen setter pris på at både smølværingene og feriefolket benytter seg av butikken.
- Her har vi tid til å hjelpe kundene, sier hun.
• Nova Mote
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik