meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
Sør-Trøndelag
  Frøya
  Hemne
  Hitra
  Klæbu
  Meldal
  Melhus
  Midtre Gauldal
  Orkdal
  Rennebu
  Alfabetisk
  Bransjer
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Helse og velvære
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskin, bil og båt
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon og håndverk
  Reiseliv
  Tjenester
  Rissa
  Skaun
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Hoel Byggservice


Hoel Byggservice

Voll

7393 RENNEBU

Mob: 41 68 31 32

E-post: johnhoel@loqal.no

Hjemmeside: www.hoel-byggservice.no
 

Totalleverandør innen bygg og anlegg

Byggefirmaet til Jon Sivert Hoel driver med alt fra mur- og betongarbeid til kjerneboring og snekkertjenester. Som totalleverandør kan han bistå under hele byggeprosessen med alt fra planlegging, byggesøknader, grunnarbeid og helt frem til nøkkelen kan settes i døra. Som forhandler for en estlandsk hus- og hytteprodusent, har han også satt opp flere håndlaftede hytter i regionen. De fleste oppdragene utføres i Rennebu og Oppdal.


Hoel Byggeservice sørget i sommer for at det tidligere turistkontoret ble bygd om til flotte næringslokaler. Fra venstre Lucasz Michalak, Sveinung Lygre og daglig leder John Sivert Hoel. 

- Det beste med denne jobben er muligheten til å kunne bruke kroppen, sier John Sivert Hoel. Han trives med å være ute i naturen, og blir ikke lei seg når det dukker opp et oppdrag i et eller annet fjellområde. Med de mange hytteprosjektene blir det heldigvis mange oppdrag i slike drømmekulisser.

- Det fine er at en underveis kan se et konkret resultat av dagens arbeid. Vi ser fremgangen fra dag til dag, og det er både inspirerende og givende, sier John Sivert. Det skulle mangle om ikke vakker håndlaftsarbeid fra Estland skulle passe inn i blåbærlyngen i Trollheimen.

 

Det begynner å bli noen år på baken med hammer og spiker. John Sivert var allerede en ivrig tømrer da han var ferdig med ungdomsskolen. Han fortsatte å skaffe seg arbeidserfaring som både snekker og betongarbeider hos Byggmester Olaf Solberg i Oppdal fra 1997 - 2002. Etter å ha sett hvordan gode håndverksbedrifter drives, startet han dagens foretak. Per i dag har han èn fast ansatt og mer enn nok å gjøre. Den polske snekkerkollegaen Lucasz er en dyktig samarbeidspartner som attpå til sørger for å holde engelsken ved like mellom hammerslagene.

 

Utover dette leier han inn arbeidskraft etter behov. Som totalleverandør har han et godt samarbeid med flere av bygdas håndverkere. Rørleggere og elektrikere må på plass underveis i husbyggingen, og da gjelder det å ha gode kontakter slik at arbeidet kan utføres så effektivt som mulig. Det står imidlertid mange ting på menyen når det gjelder tjenestetilbudene til Hoel Byggservice. Vi kan nevne i fleng, mur og betongarbeid, taktekking, torvtak, krantransport, betongsaging, rehabilitering, og nybygg. Selv har han en enkel løsning på hvordan vi kan forenkle lista. - Det eneste vi ikke driver med er flislegging.

 

Det kreves autorisert godkjenning for å kunne holde fortet som byggeleder i de ulike kategoriene. John Sivert har sentral godkjenning som kontrollerende, utførende innen bygninger og installasjoner. Han har også godkjenning som kontrollerende utførende innen anlegg, konstruksjoner og installasjoner.

 

Lucasz er fast ansatt hos Hoel Byggservice, og trivdes godt med snekkeroppdraget på Berkåk.


Reportasje: Inger.Steigendal.Aas@kommunenvar.no 
• Drugudal & Sanden Maskin
• Hoel Byggservice
• John Olav Vognild
• Jostein Aas
• Ramstad Maskin
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik