meny
                 
Startsiden
Nordmøre
  Aure
  Averøy
  Eide
  Gjemnes
  Halsa
  Smøla
  Alfabetisk
  Bransje
  Bil og båt
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon
  Reiseliv
  Tjenester
Romsdal
Sør-Trøndelag
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Smølablomsten


Smølablomsten
Nordsia butikksenter
6570 Smøla
Tlf: 71 54 03 83
Mob: 402 16 602
E-post: sblomst@online.no

Nettside: www.smolablomsten.com 
Åpningstider: 
Man, tirs, ons og fredag: 10.00 - 16.30 
Torsdag: 10.00 – 19.00
Lørdag: 10.00 – 15.00
 

 

Blomsterbutikk med allsidige ansatte

Butikken Smølablomsten har eksistert siden 1997 og kan by på et bredt utvalg både i blomster og dekorasjoner. Den har sorgbinderi og formidler også gravstøtter og tilbehør til gravsted. Dessuten har de et spennende utvalg av ulike produkter som eksotisk te, urter, sukkertøy og selvsagt krukker og vaser. Driver er Anita N. Martinsen som også er utdannet portrettfotograf og fremdeles tilbyr det, noe både brudepar og konfirmanter på øya vet å benytte seg av. 


Anita N. Martinsen(t.v) og Trine Soleim trives åpenbart sammen i blomsterbutikken på senteret på Hopen.

Opprinnelig ble butikken startet opp av Ellen Sørlie, og hun drev den fram til sønnen Bjørn Sørlie og samboeren Anita overtok i 2003. Før de overtok tok Anita utdannelse innefor blomsterdekorasjon hos Kreativt Forum i Oslo, og etter hvert er det blitt 4 års erfaring i bransjen og en flott butikk. 
Med seg i butikken på deltid har hun Trine Soleim, som også har tatt utdannelse innefor blomsterdekorasjon. Hun liker variasjon, og er også å finne som ansatt ved Smølavinduet og går heller ikke av veien for å vaske på fergene. – Det er artig med variasjon, sier hun. 

Fra butikken blir bestillingene kjørt ut til hele øya, og like allsidige Bjørn Ivar Hannasvik står for det. Han arbeider ved Promek AS, men finner også tid til sykkelreparasjoner og tar også på seg stell av gravsted. Dessuten er han periodevis utlånt til vindparken.
Anita tok fagbrev som fotograf i 97, og har arbeidet både hos fotograf i Melhuus og hos Engvig i Kristiansund. Dessuten har hun et års utdanning i grafisk design fra Ålesund. 
I blomsterbutikken får hun bruk for den kreative bakgrunnen, og kombinasjonen med fotografering setter hun pris på.  

– Jeg er ikke tålmodig nok til å være naturfotograf, det blir for mye venting på lys og motiv, sier hun. Portrettfotografiene tar hun på location, og det er såpass pågang at hun får vedlikeholdt gamle kunster. Å ta bilder i motivenes eget miljø har mange fordeler, mener hun. De slapper mer av enn i et studio, og oftest dukker det opp noen distraksjoner som også bidrar til det. De fleste oppdragene er med konfirmanter, men noen brudepar og andre oppdrag blir det også. 

Butikken har egen nettside og der finner man veiledninger både for behandling av blomster og andre opplysninger man måtte ha bruk for på www.smolablomsten.com

Det finnes mye mer enn blomster i butikken, og i denne avdelingen finnes blant annet spennende tesorter.

Det er Bjørn Ivar Hannasvik som står for utkjøring av blomster fra butikken.
• Smøla Hagesenter og gartneri
• Smølablomsten
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik