meny
                 
Startsiden
Nordmøre
  Aure
  Averøy
  Eide
  Gjemnes
  Halsa
  Smøla
  Alfabetisk
  Bransje
  Bil og båt
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon
  Reiseliv
  Tjenester
Romsdal
Sør-Trøndelag
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Elektronor


Elektronor AS
Omegasenteret, Hopen
Postboks 23
6571 Smøla
Tlf: 71 54 03 00

Faks: 71 54 02 52
E-post:
post@elektronor.no
butikk@elektronor.no

Nettside: www.elektronor.no


 

Installasjonsfirma med butikk med variert utvalg

Elektronor AS er vokst til å bli en betydelig aktør i næringslivet på Smøla. Bedriften har vokst jevnt og trutt siden den startet opp da Smøla Kraftlaget ble innlemmet i NEAS i 1990. Nå har de 13 ansatte, og har også opprettet en avdeling i Trondheim. De har også betydelige eierinteresser i andre bedrifter i kommunen.


Elektronor AS har fremdeles en del av lageret sitt i den gamle kraftlagsbygningen. Foran den ser vi noen av montørene. Fra venstre daglig leder Jan Gunnar Sørlie, Roger Arne Aure, Kine Husby Skaget, Christophe Rosset, Jan Edvard Lillehaug og Odd Lennart Rangnes.

Jan Gunnar Sørlie har vært daglig leder siden 1999, og kan glede seg over en positiv utvikling. Nå kan man vel si at firmaet er borti det meste som har med elektro å gjøre i kommunen. Nøkkelpersoner i firmaet er ellers butikksjef Roald Danilesen og økonomiansvarlige Aslaug Rødahl. I 2004 startet de også sin egen dataavdeling, med Terje Johnsen som tekniker med datakompetanse. Etter hvert er data og elektronikk blitt mer omfattende, og her både repareres, selges og settes det opp datamaskiner. Elektronor bistår også NEAS med utbyggingen av bredbånd i kommunen, og leverer i tillegg nettverksløsninger for både private og næringskunder. 

I butikken finnes alt fra hvitevarer til belysning og datautstyr, og ved siden av Roald er det Anne Stenhjem som arbeider her.
- En trend nå er at det blir fokusert på enøk og miljø, sier Jan Gunnar, som også opplever dette på installasjonssiden med blant annet stor interesse for varmepumper. Han har bakgrunn som elektromontør, har teknisk fagskole og har autorisasjon som elektroinstallatør. De øvrige ansatte på avdelingen har også elektrikerutdannelse. Avdelingen i Trondheim kom til mye fordi en tidligere ansatt, Gunnar Flataukan, med videre utdanning innen IT, ønsket seg tilbake til bedriften. Nå har han fått med seg 2 andre ansatte der, og rikelig med oppdrag i trønderhovedstaden.

På Smøla har Elektronor dessuten bortimot kontinuerlig oppdrag på Promek AS sine båtprosjekter. Ved siden av nybygg er det mange oppdrag med rehabilitering av bolighus, blant annet eldre hus som blir kjøpt opp til fritidsformål. Slike hus har ofte elektriske installasjoner som ikke egner seg til dagens behov, og rehabiliteringsarbeidet med disse kan derfor bli ganske omfattende.

Opp gjennom årene har det heller ikke manglet på større oppdrag, blant dem har ombyggingen av Smøla sykehjem og Atlantic Dawn Seafood sitt nye mottak i Vikan vært blant de mest omfattende. Nå står blant annet Smølahallen for tur, slik at det ligger godt an med oppdrag framover.
Elektronor AS er lokalt eid av 8 aksjonærer, og flere av disse er blant dagens ansatte.

Det er humørfylt i butikken til Elektronor, selv om noen blir alvorlige når kamera tas fram. Her har de plassert seg strategisk foran noe av utvalget. Fra venstre ser vi Terje Ivar Johnsen, Aslaug B. Rødahl, Roald Danielsen og Anne Gerd Stenhjem.
• Elektronor
• Holberg Elektro
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik