meny
                 
Startsiden
Nordmøre
  Aure
  Averøy
  Eide
  Gjemnes
  Halsa
  Smøla
  Alfabetisk
  Bransje
  Bil og båt
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon
  Reiseliv
  Tjenester
Romsdal
Sør-Trøndelag
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Holberg Elektro


Holberg Elektro
Bremnes
6570 Smøla

Tlf: 71 54 11 00
Mob: 91 11 06 58
E:post: sivert@holbergelektro.no
 

Satser på storhusholdning og hvitevarer.

Med utgangspunkt i verksted og lager hjemme på Bremnes, som ligger mellom Vikan og Roksvågen, driver Sivert Holberg sin enmannsbedrift. Han er utdannet elektroreparatør og satser i hovedsak på hvitevareservice pluss salg og service av storhusholdningsmaskiner. Mindre kjøle- og fryseanlegg for butikker og institusjoner er også en del av virksomheten. Dessuten har han service og reparasjon for alle butikker som selger hvitevarer og småelektrisk i sitt distrikt.


Sivert Holberg satser på god, rask og blid service til både storhusholdninger og private.

Tidligere arbeidet Sivert Holberg ved Elektronor, og hadde da i hovedsak det samme arbeidsområdet. De samarbeider fremdeles godt, og oppdragene går nå begge veier. Hvitevarene er det Elektronor som selger, mens Sivert altså tar seg av reparasjonene og servicen. Holberg Elektro satser derimot først og fremst på service av hvitevarer, samt salg, service og reparasjoner av industrimaskiner til storkjøkken. Det har vist seg at det er et marked her, og også Aure med Tustna er en del av arbeidsområdet til bedriften.

Vaskeri- og bakeriutstyr hører også med, og kundene er butikkene, serveringsbransjen, sykehjem og andre institusjoner. I sum blir dette et bra marked for bedriften. For de fleste er den lokale tilknytningen og gode servicen det gir viktig når det skal investeres i slikt utstyr. Kjøle- og fryseanlegg forhandles også, og her er det spesielt viktig med god og rask service om noe skulle slå feil.

For Sivert er derfor den velutstyrte bilen svært viktig. Den inneholder det meste som trengs ved reparasjoner og service, og i verkstedet finnes ulike kassetter med verktøy og deler som bilen utstyres med avhengig av type oppdrag.

- Etter hvert blir man som poteten i denne jobben, og får prøvd seg på det meste, sier Sivert. Han tar også på seg reparasjoner av såkalt småelektrisk, fra grasklippere til kjøkkenmaskiner.
Utdannelsen som elektroreparatør har Sivert fra Kristiansund Videregående, og lærlingtiden hadde han ved Industri og Storkjøkken i Kristiansund. Deretter jobbet han altså noen år ved Elektronor på Hopen, til han startet for seg selv i 2002.

Bilen er viktig i denne jobben, og her står en byttemaskin klar til utkjøring. Holberg Elektro har servicen for alle leverandører og forhandlere av hvitevarer, og i tillegg satses det på industrimaskiner.
 
• Elektronor
• Holberg Elektro
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik