meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
Sør-Trøndelag
  Frøya
  Hemne
  Hitra
  Klæbu
  Meldal
  Melhus
  Midtre Gauldal
  Orkdal
  Rennebu
  Alfabetisk
  Bransjer
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Helse og velvære
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskin, bil og båt
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon og håndverk
  Reiseliv
  Tjenester
  Rissa
  Skaun
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Astrid Frisør


Astrid Frisør

Granliveien 17

7391 RENNEBU

Telefon: 72 42 74 82
Mobil: 988 89 741

E-post: grut@loqal.no
Åpningstider:
Fleksibelt, men som regel fra klokka 09.00
og utover ettermiddagen mandag-fredag.


 

Klipp, føn og en trivelig prat

Frisøryrket er mer enn bare hår. Mange vil hevde at medmenneskelige egenskaper er vel så viktig som evnen til å håndtere saksa. Astrid Grut på Berkåk sies å ha begge disse egenskapene - i fullt monn. Etter 22 år i leide lokaler har hun nå etablert seg på hjemmebane, med salong i sokkelen hjemme i Granliveien. Og kundene er blitt med på lasset.


Astrid Grut har drevet i frisørbransjen i 22 år, og trives fremdeles like godt i yrket sitt.

Astrid Grut innledet sin frisørkarriere som lærling i 1988. Dette ga mersmak, og siden den gang har hun drevet salong både på Stamnan og på Berkåk. I flere år drev hun også Rebus Frisør i fellesskap med to andre frisører. Vendepunktet kom i 2009, da hun bestemte seg for å flytte sin del av virksomheten hjem til bolighuset i Granliveien. I dag kan hun ønske kundene velkommen i nyoppussede, trivelige lokaler i egen sokkel. Kortere vei til jobb er det vanskelig å få til!

 

- Det var ønsket om å kunne tilbringe mer tid sammen med familien som ble utslagsgivende for å flytte hjem. Riktig nok måtte jeg ofre et soverom, men nå som jeg er godt installert trives jeg veldig bra med å være her, smiler Astrid.

 

Både gamle og nye kunder finner veien opp til den nye salongen. Som regel er det fullt kjør fra klokka ni om morgenen og utover ettermiddagen. Astrid er også fast frisør på sykehjemmet, og en dag i uka settes av til det arbeidet.

 

Etter 22 år som frisør i Rennebu, sier det seg selv at Astrid Grut er godt kjent med folket som bor i bygda. Til tross for at hun opprinnelig er fra Orkdal, kjenner hun mer folk i Rennebu enn mange av de som er født og oppvokst her. Mange av kundene ønsker å være fortrolige, og Astrid er kjent for å være god samtalepartner.

 

- Hun er en enestående frisør og et enestående menneske, sier kunden som er på plass i stolen mens Kommunenvår er på besøk.

 

Astrid på sin side er imidlertid ikke så glad i å fremheve seg selv, og vil helst ha fokus på kundene og det faglige. Hun har kunder i alle aldere, samtlige med forskjellige ønsker og behov. Derfor reiser hun jevnlig rundt på kurs, slik at hun til enhver tid kan holde seg oppdatert på trendene. Ikke minst er det viktig med faglig påfyll når man ikke har noe stort arbeidsmiljø rundt seg. Astrid setter likevel pris på å kunne snakke om noen annet enn hår i fritida.

 

- Det er viktig å skille jobb og fritid, ikke minst når man har salong i sokkelen. Treffer jeg en kunde på gata, så prater vi gjerne om noe annet enn hår. Folk skal ikke komme til meg fordi de føler at de må, men fordi de er fornøyde kunder som liker jobben jeg gjør, avslutter Astrid.

 

I 2009 flyttet Astrid salongen hjem til sokkelen i Granliveien. Det valget har hun aldri angret på.


Inne i salongen har Astrid et bredt utvalg av frisørprodukter. Her finnes noe for ethvert behov.

 

Reportasje: Merete.Fossum@kommunenvar.no
• Astrid Frisør
• Go´foten
• Hud Kropp og Helse
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik