meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
Sør-Trøndelag
  Frøya
  Hemne
  Hitra
  Klæbu
  Meldal
  Melhus
  Midtre Gauldal
  Orkdal
  Rennebu
  Alfabetisk
  Bransjer
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Helse og velvære
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskin, bil og båt
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon og håndverk
  Reiseliv
  Tjenester
  Rissa
  Skaun
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Hud Kropp og Helse


Hud Kropp og Helse

Coop Prix lokaler

Berkåk

7391 RENNEBU

Mob: 92 66 83 87

E-post: ing-maris.kennel@live.no

Har fleksibel åpningstid, men er alltid
på salongen kl 15.00 på hverdager.

Ring for avtale.


 

Rom for helse og velvære

Det handler om å ta vare på kropp og helse hos hud- og spaterapeut Inger Marie Persdatter Johansen. Hun åpnet lokalene på Berkåk i sommer, og håper mange vil unne seg noen timer i salongen hennes framover. Her tilbys ansiktsbehandlinger, kroppsbehandlinger, massasje, fotpleie, voksing og permanent hårfjerning. Foreløpig har hun valgt å tilpasse åpningstidene etter kundens eget tidsskjema. Ved siden av tilbudet på Berkåk, arbeider hun også ved spaavdelingen ved Skifer Hotel på Oppdal i helgene, og også enkelte ukedager ved behov.


Inger Marie Persdatter Johansen er utdannet ved Hud og Spa Akademiet i Trondheim. I salongen kan kundene få utført profesjonelle ansiktsbehandlinger ved hjelp av effektive molekyler. 

Lokalene som tidligere var blomsterbutikk, ble i sommer malt og ombygd til lyse delikate rom for hud og kroppsbehandlinger. Her er det meningen at kvinner og menn som vil unne seg et pusterom i hverdagen, skal trives fra første besøk. I skrivende stund er ikke riktig alt inventar på plass, men de første kundene har allerede vært på behandlingsbenken. Dessuten er det stadig noen som er innom for å orientere seg om priser og tilbud.

 

Salongen ble en realitet etter at Inger Marie så en annonse i avisa, der hun fikk tilbud om å ta et treårig pensum i løpet av ett år. I tillegg hadde hennes egne helsemessige erfaringer åpnet øynene for hvor viktig det er å ta vare på både hud og kropp.

- Vi har alle mye igjen for å forebygge aldringsprosessen, både når det gjelder muskler og hud, sier hun.

Terapeuten understreker at både UV stråler, kulde og forurensning er svært skadelig for huden hvis den ikke beskyttes. Under utdannelsen begynte Inger Marie selv å bruke gode hudpleieprodukter jevnlig, og er ikke i tvil om at dette er en god investering for fremtiden.

- Jeg merket allerede etter de første behandlingene at jeg fikk en sunnere og spenstigere hud. Å bruke renseprodukter og hudkrem bør være en naturlig del av den daglige hygienen. Ta det sammen med tannpussen, det trenger ikke å ta all verdens tid, sier Inger Marie.

- Hva er det du som fagperson kan bidra med?

- Gjennom å foreta en individuell hudanalyse kan jeg rettlede kundene til å finne de mest hensiktmessige produktene. Jeg selger det franske merket Gatineau i butikken, men det går selvfølgelig an å finne andre gode kremer på egen hånd også.

 

Massasje er også et av tilbudene som har en forebyggende effekt med tanke på fremtidlige nakke- og ryggplager. Her håper innehaveren å få til bedriftsavtaler, der de ansatte får tilbud om behandlinger til en redusert pris.

- Dette kan være ei god investering for sjefen for å unngå sykemeldinger, sier Inger Marie.

 Nå er hun i første omgang mest spent på om sambygdingene vil benytte seg av det nye velværetilbudet.

 - Jeg ønsker alle velkommen innom for en uforpliktende prat, og det gjelder begge kjønn. Det er lenge siden dette var en arena som var forbeholdt oss jentene. Det er viktig at også mannfolkene lærer seg å ta vare på seg selv, smiler bygdas ferskeste næringsdrivende.

 

Mange synes det er flott med en velværesalong i Rennebu. Anne Marit Myrmo er en av dem som er svært godt fornøyd etter sitt første besøk i salongen.

 

Et besøk hos Inger Marie gir kundene en liten touch av Paris, midt i Berkåk sentrum.

 

Reportasje: Inger.Steigendal.Aas@kommunenvar.no
• Astrid Frisør
• Go´foten
• Hud Kropp og Helse
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik