meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
Sør-Trøndelag
  Frøya
  Hemne
  Hitra
  Klæbu
  Meldal
  Melhus
  Midtre Gauldal
  Orkdal
  Rennebu
  Alfabetisk
  Bransjer
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Helse og velvære
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskin, bil og båt
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon og håndverk
  Reiseliv
  Tjenester
  Rissa
  Skaun
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Go´foten


Go´foten

7391 RENNEBU

Telefon: 913 43 836

E-post: mari.overland@loqal.no

Åpningstider: Onsdager fra 09.00 - 18.00. Ellers etter avtale
 

Velferd for føttene

Fotpleie er en god investering i livskvalitet. I seksten år har Mari Øverland bidratt til bedre fothelse i Rennebu, og nå satser hun friskt fra nyoppussede lokaler sentralt på Berkåk. Her har hun alle fasiliteter som skal til for å gi kunden en optmimal velværeopplevelse.


Mari Øverland kjenner rennbyggføttene bedre enn de fleste. Nå ønsker hun nye og gamle kunder velkommen til topp moderne lokaler på Berkåk. 

I 1994 ble Mari Øverland ferdig utdannet fotterapeut. Samme år etablerte hun seg med egen klinikk på Stamnan, i samarbeid med det som dengang var Studio Frøset. I 1999 flyttet hun til Berkåk, og siden den gang har hun drevet virksomheten sin fra Helsesenteret. 1. juni i år flyttet Mari inn i lokalene til Frua Spa, og her håper hun å bli riktig lenge.

 

- Selv om jeg driver selvstendig, så utfyller vi hverandre på en utmerket måte. Vi driver på sett og vis i samme bransje, og det er naturlig at vi henviser til hverandres tjenester, forteller Mari.

 

Fotpleie gjør godt for mennesker i alle aldere. Mari forteller at de aller fleste kundene riktignok har problemer av ulik art som de ønsker å få rettet opp i. Det kan være hard hud, fortykkede/inngrodde negler, liktorner, fotsopp, hælsprekker og tilpasning av skotøy. Samtidig ser hun at stadig flere kommer innom for velværens skyld.

 

- Fotpleie er så mye mer enn bare å stelle føttene. Et mykgjørende fotbad, fulgt av en velgjørende massasje, gjør godt for kropp og sjel. Videre er anatomi en viktig del av faget. Fotformen avslører mye om hva slags skotøy kunden går med. Vi kan ikke korrigere skjelettforandringer, men vi kan bidra til å påvirke bevegelsesmønsteret i riktig retning. Dette er spesielt viktig for pasienter med diabetes og revmatisme, forteller Mari.

 

Inne på klinikken sin har hun et bredt spekter av hjelpemidler og produkter som bidrar til bedre fothelse. Utvalget og mulighetene har økt drastisk siden hun begynte i bransjen, og alt ligger tilrette for rask helbred. Mari pakker gjerne kofferten og tar hjemmebesøk hos kunden, dersom det er ønskelig. I tillegg har hun fremdeles faste dager i Helsesenteret.

 

- Beklageligvis er det gjerne de eldre som er flinkest til å ta vare på føttene sine. Det er et paradoks at de som har begrenset bevegelighet eller sitter i rullestol er de flittigste brukerne, mens den aldersgruppen som bruker føttene mest gjerne nedprioriterer fothelsen sin. Men føttene skal bære oss hele livet, og de trenger å tas vare på. Fotpleie er for alle, enten man har konkrete problemer eller bare ønsker å gi føttene litt pleie og ny energi, sier Mari.

 

Go´foten har i utgangspunktet åpent hver onsdag fra klokka 09.00 til 18.00, men Mari tar gjerne imot bestillinger utenom åpningstiden.

 

- Det er viktig å tilpasse seg kundenes behov, både faglig og rent praktisk. Man lever tross alt av fornøyde kunder, smiler Mari.

 

Inngrodde negler, liktorner eller hard hud? Mari vet råd for det meste, for de fleste. Hun tilbyr også gavekort på fotpleie - en populær og velgjørende gave.

 

I dag finnes det en rekke alternativer for å gi føttene den behandlingen de fortjener. Mari Øverland har et godt utvalg av produkter som bidrar til å bedre fothelsen.

 

Reportasje: Merete.Fossum@kommunenvar.no
• Astrid Frisør
• Go´foten
• Hud Kropp og Helse
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik