meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
Sør-Trøndelag
  Frøya
  Hemne
  Hitra
  Klæbu
  Meldal
  Melhus
  Midtre Gauldal
  Orkdal
  Rennebu
  Alfabetisk
  Bransjer
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Helse og velvære
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskin, bil og båt
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon og håndverk
  Reiseliv
  Tjenester
  Rissa
  Skaun
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Dekkservice Øyvind Kjeka


Dekkservice Øyvind Kjeka

Gunnesgrenda

7392 RENNEBU
Telefon: 41 19 06 80

E-post: kjeka@start.no

Åpningstider:
Mandag-fredag: 08.00 - 22.00 (sesong)
Ellers etter avtale.

 

Ekspert på dekk og bilpleie

I Gunnesgrenda finner man bygdas eneste dekkspesialist. Øyvind Kjeka må også sies å være blant de mest fleksible dekkoperatørene. Punkterer du midt på natta i overkommelig avstand fra Gunnesmoen, er det bare å ringe til ham etter hjelp. Har du hytte i Rennebu både henter og bringer han bilen din for en både innvendig og utvendig vask. Service, fleksibilitet og hyggelige priser har vært Øyvind Kjekas fremste konkurransefortrinn siden oppstarten i 2005.


Øyvind Kjeka har travle dager i høysesongen, som først og fremst er i april og mai. 

Driften av Dekkservice har helt fra starten av vært en bigeskjeft for Øyvind Kjeka. Han har nemlig full jobb i en bedrift som forhandler kontorutstyr, og har således ingen problemer med å få dagene til å gå.

 

- Det var en kompis fra Soknedal som satte meg på ideen. Han jobbet som dekkgrossist i Trondheim, kjente markedet og mente at det var potensiale i det som i dag er mitt nedslagsfelt, forteller Øyvind.

 

Han hoppet ut i det, og landet stødig på begge beina. Mottakelsen har vært god fra første stund, og omsetningen har hatt en økning for hvert år som er gått. I dag fremstår bedriften som en totalleverandør av dekk, felg og bilpleie. I tillegg tilbys dekkhotell for de som måtte ønske det. Det innebærer oppbevaring utenom sesongen, samt nogo attåt: Grundig rensing og rengjøring, samt balansering ved behov.

 

All bil- og dekkaktivitet foregår på Øyvinds egen eiendom på Gunnesmoen. Her har han egenhendig pusset opp og satt i stand et gammelt redskapshus til formålet. Det hender imidlertid at det blir noen oppdrag ute i felten også. Dersom man er så uheldig å punktere, men samtidig er så heldig at det skjer i høvelig avstand fra der Øyvind Kjeka befinner seg, så blir det alltids råd med å komme seg ut på veien igjen. Øyvind tar nemlig telefonen døgnet rundt, og kjører gjerne ut for å bistå uheldige bilister.

 

- Det er kundene jeg lever av. Service og fleksibilitet har vært et satsningsområde helt siden starten, og slik skal det fortsatt være, sier han.

 

Denne filosofien er det åpenbart mange som setter pris på. Takket være romslige åpningstider slipper kundene å ta seg fri fra jobb for å få skiftet dekk – noe mange av kundene benytter seg av. For bedrifter med firmabiler er det kostbart at disse skal stå på dagtid. Ved å foreta dekkskiftet på kveldstid slipper man denne problemstillingen.

 

Inne på lageret finner man både rimelige budsjettdekk og kjente merkevarer som Nokian, Michelin og Dunlop. Dekkservice leverer også dekk til lastebiler og landbruk.

 

Bilpleie vil være et av satsningsområdene i fremtiden. Dette innebærer for eksempel lakkbehandling, innvendig rengjøring og rensing av seter. Og akkurat på dette feltet rettes det et spesielt tilbud ut mot de mange hyttebeboerne i bygda: Øyvind henter bilen på hytta, gir den en full «makeover» med bilpleie og dekkskift, og leverer den strøken tilbake til eier. Et tilbud man skulle tro at mange ville benytte seg av - uansett om kalenderen viser mai eller oktober.

 

Frode Bye har vært med på laget siden 2009.
 

 

Reportasje: Merete.Fossum@kommunenvar.no
• Berkåk Bil
• Berkåk Veikro og Gjestegård
• Dekkservice Øyvind Kjeka
• Fossmo Transport
• Geir Aspeggen Transport
• Rennebu drosjesentral
• Rennebu Transport
• Statoil Berkåk
• Terrengen
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik