meny
                 
Startsiden
Nordmøre
Romsdal
Sør-Trøndelag
  Frøya
  Hemne
  Hitra
  Klæbu
  Meldal
  Melhus
  Midtre Gauldal
  Orkdal
  Rennebu
  Alfabetisk
  Bransjer
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Helse og velvære
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskin, bil og båt
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon og håndverk
  Reiseliv
  Tjenester
  Rissa
  Skaun
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Byggmakker Berkåk


Byggmakker Berkåk

Berkåk

7391 RENNEBU

Tlf: 72 42 82 80

Faks: 72 42 82 81

E-post: berkak@bm-beo.no

Hjemmeside: www.byggmakker.no

Åpningstider: Man – tors: 07.00 – 17.00

Fredag: 07.00 – 18.00

Lørdag: 09.00 – 14.00


 

Topp moderne byggvarehus

Byggmakker på Berkåk tilbyr det meste som har med hus og hjem å gjøre. Her forhandles alt fra trelast til snøfresere og oljebeis. Butikken flyttet inn i nye lokaler på industriområdet i mars 2009, og fremstår som en stor og oversiktlig byggvarehandel til glede for både bygdefolk og fritidsbeboere. Her finner både private forbrukere og proffmarkedet alt de trenger av utstyr og byggematerialer.


Stolte ansatte ved en av landets flotteste Byggmakkerbutikker. Bakerst fra venstre Håvard Særher, Steinar Vold, Margit Sanden, Geir Gunnes og Gunn Brattset. Foran fra venstre Rune Solstad, Magnar Gunnesmæl, Aud Grete Kristiansen og Trond Solli.  

Ti år etter at Byggmakkerkjeden etablerte seg i bygda, kjøpte eierne i 2008 de tidligere lokalene til Habil Offset trykkeriet. Etter en betydelig ombyggingsprosess, kan de nå skilte med å drifte det som mange hevder er en av landets flotteste Byggmakkerbutikker. De ansatte bryr seg selvfølgelig ikke om å tilbakevise de hyggelige ryktene, men er derimot stolte over sin nye tusen kvadratmeter store arena. Utvalget er variert og  det skal godt gjøres å ikke finne noe som frister i hyllene. Daglig leder i BeO Byggvare AS, Magnar Gunnesmæl, har jobbet i bransjen siden han begynte hos sin mangeårige arbeidsgiver LH Bygg AS i 1980.

- Varesortimentet har gradvis blitt betydelig større opp gjennom årene. Nå forhandler vi det meste, både laminatgulv, tapet, elektroverktøy, lamper, VVS, ovner og hagemøbler, sier han.

Han understreker at de må holde seg kontinuerlig oppdatert på nye forskrifter som kommer innen de ulike produktgruppene.

- Det er viktig å vise at vi har god varekunnskap, kundene skal føle seg trygge på at vi kan informere dem om viktige regler og bestemmelser, enten det gjelder montering av ovner eller bruk av ulike byggematerialer, sier Magnar.

 

En tur innom interiøravdelingen der både kjøkken og badeinnredninger står ferdig oppsatt i all sin prakt, kan få noen og enhver på oppussingstanker. I den store malingsavdelingen finnes fargeprøver for enhver smak, dessuten har betjeningen sørget for å skolere seg innen faget. Flere av de ansatte har gått på kurs for å ha kunnskap nok til å veilede kunder på en god måte.

- Vi skal vite hvilken type maling som bør brukes innen ulike områder, og gi råd om hvordan arbeidet best skal utføres. Vi synes også det er hyggelig å bidra hvis kundene står fast i fargevalget, sier butikksjef Gunn Brattset.

 

Byggmakker kjører om ønskelig ut varer til kundene sine, og låner også ut hengere i ulike størrelser. Mange av hyttekundene bestiller gjerne varer på forhånd. Det er praktisk å hente en ferdig opplastet henger på vei til hytta fredag ettermiddag. En hyggelig og god service er det viktigste for alle som ønsker å ha et godt forhold til kundene sine.

 

Butikksjef Gunn Brattset (t.h) og Aud Grete Kristiansen er blide ladies som gjerne leverer gode råd i malingsavdelingen.

 

Daglig leder i BeO Byggvare AS, Magnar Gunnesmæl, viser frem en av de mange peisovnene i butikken på Berkåk.


Både bad og kjøkken kan tas i nærmere øyesyn i utstillingsavdelingen hos Byggmakker.

 

Reportasje: Inger.Steigendal.Aas@kommunenvar.no
• Byggmakker Berkåk
• Hoel Byggservice
• Hågenstad Brug
• Johan Myklegard
• Joramo & Tørset Bygg
• LH Bygg Entreprenør
• Nerskoglaft DA
• Rennebu Bygdeservice
• Rennebu Dør & Vindu
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik