meny
                 
Startsiden
Nordmøre
  Aure
  Averøy
  Eide
  Gjemnes
  Halsa
  Smøla
  Alfabetisk
  Bransje
  Bil og båt
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon
  Reiseliv
  Tjenester
Romsdal
Sør-Trøndelag
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Edøen mekaniske


Edøen mekaniske ANS
Edøya
6570 Smøla

Tlf: 90 28 26 66
E-post: frajbrev@frisurf.no
 

Mekanisk verksted med allsidig virksomhet

Edøen Mekaniske holder til på Edøen gard og tilbyr det meste av service, vedlikehold og sveising både overfor landbruk, oppdrett og båter. Ved siden av har de et stort utvalg i dekk til alle typer kjøretøy. Populært er også utvalget i felger, for det er  stadig flere som ønsker å pynte opp bilene sine litt. De har også dekkvaskemaskin og tilbyr dekkhotell til kundene.


Edøen Mekaniske har en servicebil utstyrt med generelt verktøy som trengs. Her ser vi fra venstre Frank Jøran Brevik og Roger Wullum.

Firmaet Brevik Dekk og Felgservice ble startet opp i 2003 av brødrene Frank Jøran og Geir Magnar Brevik. Det byttet navn til Edøen Mekaniske i 2006, da firmaet flyttet til Edøya og flere medeiere kom inn. De to andre kompanjongene er Roger Wullum og Øyvind Osen. Bedriften utvidet da også virksomheten sin.  De har nå godt med plass både til å ta inn biler og større maskiner. Alle de fire eierne jobber på båt ved siden av, og utnytter ledig tid og det faktum at de har ulike turnuser for å drive verkstedet.

Edøen Mekaniske selger dekk fra kjente merker som blant annet Dunlop, Sava og Cooper. Omsetningen av felger er også bra, og de har felger fra kjente merker som blant annet Aez, Dots og Dezent. Felgpakker kan man få fra 3.000 kroner og oppover, og det er mange som vil bruke litt penger på å pynte opp bilene. 
 
Både landbruket, entreprenørene og båteiere i kommunen har fått øynene opp for tilbudet de har om service og vedlikehold. De leverer også olje til kjøretøy og båter, samt til større båter som "Fiskebank". Med en godt utstyrt servicebil takler de det meste, også det som går på hydraulikk, slanger og koblinger.

På garden finnes også Edøen traktor og motormuseum. Her står traktorene og motorene som Arild Fugelsnes samlet og tok var på. Disse er det mange som har lyst å se, og det er åpent hver dag. Frank er samboer med datter til Arild, og de bor på og driver garden.

Det er stort utvalg i dekk, og kundene tilbys også dekkhotell her, understreker Geir Brevik..

Dekkvaskemaskin er også et populært tilbud, forteller Frank.
• Edøen mekaniske
• Moe Maskin & Transport
• Promarin
• Smøla Bilservice
• Smøla Oppdrettservice
• Thor Dyrnes & Sønner
• Vikan Handel
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik