meny
                 
Startsiden
Nordmøre
  Aure
  Averøy
  Eide
  Gjemnes
  Alfabetisk
  Bransje
  Bil og båt
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon
  Reiseliv
  Tjenester
  Halsa
  Smøla
Romsdal
Sør-Trøndelag
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Bunnpris Angvik


Bunnpris Angvik
Landbua AS
6636 Angvik
Tlf: 71 29 26 20
Fax: 71 29 04 77

Mobil: 97 53 57 25
E-post: bpangvik@bunnpris.no
Nettside: www.bunnpris.no
Åpningstider:
Mandag-fredag: 09-20
Lørdag: 09-18

 

Hele familien arbeider i butikken

Angvik har fra gammelt av mange med kremmerblod i årene, men på Bunnprisbutikken i Angvika er driften virkelig blitt et familieforetak. Her har daglig leder Randi Duås Indergård nemlig med seg ”hele” familien som ansatte. Både mor, svigermor og svigerinne arbeider her, og alle ser så avgjort ut til å trives med det. Lokalene er eid av et eiendomsselskap og det ble bygd nytt her i 2000. De siste 2 årene er butikken blitt med i Bunnpriskjeden, som preges av et bredt sortiment og mulighet til å ta inn lokale varer også.


Her er kvinnene som driver Bunnpris i Angvik. Fra venstre daglig leder Randi Duås Indergård, Åse Duås, Signe Indergård og Elisabeth Langlo Haugen.

Butikken er en viktig brikke i Angvik-samfunnet, og her har man også bensinstasjon, post i butikk, apotekutsalg og selvsagt tipping.
- Det er artig å kunne holde i gang en så bra butikk i en såpass liten bygd, sier Randi, som har inntrykk av at lokalbefolkningen setter pris på dette. Prisene er de samme som ellers i kjeden, det eneste som mangler er vel at man ikke kan ta inn så mye av de såkalt non-food tilbudene, mener hun.

Ved siden av at de utgjør den nære familien har de ansatte også bred erfaring fra bransjen. Moren til Randi, Åse Duås, har tidligere arbeidet hos Ketil Sorte i 20 år. Svigermor Signe Indergård drev tidliger Landbua i 12 år i første etasjen "hos Jacobsen”, som de sier. Den butikken ble nedlagt da nybutikken kom, men ble egentlig startet opp av Signes bestefar Tore Angvik, og drevet videre av døtrene Bjørg og senere Liv. Liv drev Landbua fram til Signe og Bergljot Danielsen overtok i 1987. Fjerde familiemedlem blant de ansatte er altså svigerinnen Elisabeth Langlo Haugen, som da vi var der nærmet seg raskt svangerskapspermisjon. Bortsett fra at slikt krever fri fra butikken, er sykefravær blant de ansatte nærmest ikke eksisterende får vi høre.

En stabil arbeidsstokk er viktig, mener Randi, som syns dette er en spennende bransje. Ved siden av videregående og utdannelse innen møbeltapetsering har hun tidligere arbeidet to år ved hovedkontoret til Sparmat i Molde.
I likhet med mange vi snakker med skryter Randi av Bunnpris-konseptet, der en annen angviking i slekta som kjent er engasjert. Frihet til å utvikle butikken etter eget og kundenes ønsker er det som ofte trekkes fram.
Nå er butikken den eneste i bygda, og her i butikken får kundene alt de trenger.Randi skulle likevel gjerne låne en lottomillionærdiplom av Frode på Bunnpris i Batnfjorden, innrømmer hun. På den andre siden har lynet slått ned to ganger her, så når det først blir klaff - kan det fort bli flere, ler hun.

Daglig leder ved butikken er Randi Duås Indergård.
• Brubekken gardsmeieri
• Bunnpris Angvik
• Coop Marked Batnfjordsøra
• Hansgarden
• Joker Osmarka Lars Sorthe AS
• Joker Torvikbukt
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik