meny
                 
Startsiden
Nordmøre
  Aure
  Averøy
  Eide
  Gjemnes
  Alfabetisk
  Bransje
  Bil og båt
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon
  Reiseliv
  Tjenester
  Halsa
  Smøla
Romsdal
Sør-Trøndelag
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Coop Marked Batnfjordsøra


Coop Marked Batnfjordsøra
6631 Batnfjordsøra           
Åpningstider:
Mandag - fredag: 09.00 - 20.00
Lørdag: 09.00 - 18.00 

Tlf: 71 29 01 41   
Faks: 71 29 02 18
Mobil: 41 41 72 96
E-post: batnfjord@s-marked.coop.no
Nettside: www.coop.no 

 

Medlemsbutikk i drift siden 1944

Coop Marked på Batnfjordsøra er den eneste samvirkelagsbutikken i Gjemnes og holder til like ved der hvor den først ble startet opp i sentrum. I dag er det 7 som er ansatt her. Nesten alle arbeider på deltid og det er bare en mann blant de ansatte. Alderen på de ansatte varierer fra 18 år på den yngste til snart 70 år på ringehjelpen Alma Furseth. Her er det Post i butikk, noe som gjør butikken ekstra viktig for bygda.


Her er noen av de som har vært lengst ansatt ved Coop Marked butikken. Fra venstre bak ser vi Paula Harstad og Randi Gildestad. Foran sitter Åse Bjerkeset og Mary Anne Brenden. De som ikke var med på bildet er Johnny Strøm, Sabine Zwade og Alma Furseth.

Butikksjef er Ann Marit Sletnes, som har arbeidet her de siste 15 årene.  Før det drev hun Hjorten i fem år. Som Coop Marked har butikken et variert utvalg og her finner man både blomster, klær og kjøkkenartikler ved siden av dagligvarer.

Butikken har også en egen avdeling med kortreist mat som både de ansatte og kundene setter pris på. Der er selvsagt Brubekken gardsmeieri og Øre Vilt representert, og også lokale produsenter i Tingvoll og Elnesvågen blant annet.
- Det er viktig for oss å kunne ta inn slike lokale produkter og det er jo den lokale tilhørigheten som skal prege denne butikken, sier Ann Marit, som medgir at det ikke alltid er like lett å ta lokale hensyn. Som andre kjeder gjør Coop storinnkjøp og avtaler som gir seg utslag i at prisene holdes nede for kundene. Butikken på Batnfjordsøra har de siste 2 årene vært del av Coop Orkla, mens den de 9 årene før det var sammen med Coop Sunndalsøra.

Coop Orkla Møre har vokst jevnt og trutt de siste årene. I Møre og Romsdal og Sør-Trøndelag har de nå rundt 1300 ansatte i 35 kommuner. I 2008 omsetter de for 2.3 milliarder fra butikker som varierer fra de minste med 3 millioner i omsetning til de store som er oppe i 300 millioner. I Norge har Coop cirka 20.000 medarbeidere og en omsetning på ca 33 milliarder. Coop driver i dag totalt 1.200 butikker i Norge.

- En viktig side av denne butikken er det at medlemmene får 2 prosent kjøpeutbytte på alle de 9 variantene av Coop butikker, fra Coop Mega til Coop bygg og sport. Dessuten rabatter hos Esso, Kapp Ahl, NetCom og hotellkjedene Best Western og Thon hotels. På innskudd er også renten nå ganske konkurransedyktig, understreker Ann Marit.

Ann Marit Sletnes er butikksjef og ivrer for at samvirkelagsånden skal føres videre i butikken som er eid av kundene som er medlemmer.


En avdeling med kortreist mat har fått en fin plassering i butikken, og de ansatte forteller gjerne litt om produsentene. Her ser vi Randi Gildestad med et av de lokale produktene.
• Brubekken gardsmeieri
• Bunnpris Angvik
• Coop Marked Batnfjordsøra
• Hansgarden
• Joker Osmarka Lars Sorthe AS
• Joker Torvikbukt
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik