meny
                 
Startsiden
Nordmøre
  Aure
  Averøy
  Eide
  Gjemnes
  Alfabetisk
  Bransje
  Bil og båt
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon
  Reiseliv
  Tjenester
  Halsa
  Smøla
Romsdal
Sør-Trøndelag
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Joker Torvikbukt


Joker Torvikbukt
6639 Torvikbukt
Tlf: 71 29 37 29
Fax: 71 29 05 47

E-post: joker.torvikbukt@ngbutikk.net
Nettside: www.jokerkjeden.no
Åpningstider:
Man- Fredag: 10.00 – 20.00
Lørdag: 10.00 – 18.00

 

Torvikbukts dagligvarebutikk

Jokerbutikken i Torvikbukt har i ulike utgaver eksistert i snart 120 år. I løpet av disse årene har det vært mange ulike drivere, men siden 2005 er det Magnhild Holten Skavnes som har drevet butikken gjennom eget aksjeselskap. Det er en viktig arbeidsplass med 5 damer på hel- og deltid, og med både post, lotto og tipping i butikken.


Det er mange damer på Jokerbutikken, og her ser vi fra venstre Magnhild Holten Skavnes, Berit Kristin Heggem, Kjersti Hvattum og Jorunn Væge foran inngangen.

Butikken har bra oppslutning fra lokalbefolkningen. Mange som pendler er også opptatt av å bruke den, og både Gjøco og Høgtun Folkehøgskole - og ikke minst elevene der - er viktige for å kunne opprettholde butikken, forteller Magnhild. Før hun overtok butikken har hun arbeidet med regnskap, og var også sjef for SpareBank 1 NV i Batnfjorden fram til 2002. Det er en bakgrunn som kommer godt med, og gjør vel at hun har det økonomiske under kontroll, vil vi tro.
- Jo, det er bra oppslutning fra folk, og det er vi også fullstendig avhengig av, understreker hun. Butikken er på en måte hjertet i bygda. Her møtes alle, både de som har det travelt og de som har bedre tid. Her er det en liten kaffekrok med kaffeautomat  hvor man kan sette seg ned, og der går ofte mannfolkpraten godt om dagene.

Butikken er godt innarbeidet, og har en lang historie å se tilbake på siden den ble startet opp på denne tomta av Tor Nilsen Håvardsholm rundt 1887. Dagens forretningsbygg er fra 1981. Butikken har vært med i Jokerkjeden siden den ble startet for ti år siden. Konseptet der er som skreddersydd for slike mindre butikker. Post og spill er viktige elementer for denne butikken, og også måten kjeden markedsfører seg på. Det er viktig for butikkene i Jokerkjeden å være et godt tilbud til folk der de bor. Joker har også en god nettside med tilbud, tips og oppskrifter som flere gjerne kunne bruke. Et annet artig påfunn i Joker er egen bursdagsklubb for barn opp til 10 år med 12000 medlemmer. 

De ansatte er Kjersti Hvattum, som opprinnelig kommer fra Jessheim. Berit Kristin Heggem kommer fra Frei. Sjefen sjøl Magnhild og Veronika Romuld hører til blant de innfødte, mens Jorunn Væge kommer fra Hemne.

Veronika Romuld har vært lærling i butikken og tok fagbrev i september.
 

Foreløpig er det nok ikke blitt noen spillmillionærer i Torvikbukt. Sjansen øker derfor for hver dag som går, mener innehaveren Magnhild Holten Skavnes. 
• Brubekken gardsmeieri
• Bunnpris Angvik
• Coop Marked Batnfjordsøra
• Hansgarden
• Joker Osmarka Lars Sorthe AS
• Joker Torvikbukt
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik