meny
                 
Startsiden
Nordmøre
  Aure
  Averøy
  Eide
  Gjemnes
  Halsa
  Smøla
  Alfabetisk
  Bransje
  Bil og båt
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon
  Reiseliv
  Tjenester
Romsdal
Sør-Trøndelag
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Smølamat - ICA Nær Nordsmøla


Smølamat AS
ICA Nær Nordsmøla

6570 Smøla
Nordsida butikksenter
Tlf: 71 54 04 04
Faks: 71 54 04 77

E-post:
smolamat@online.no
www.ica.no 
Åpningstider:
Alle hverdager: 10.00 – 18.00
Torsdag: 10.00 – 19.00
 

Stort utvalg i dagligvarebutikken i butikksenteret

Det er Arild Sætran som er butikksjef på ICA - butikken i senteret på Hopen. Dette er en butikk preget av et stort utvalg, i lokaler som stadig har blitt utvidet. Med plasseringen i kommunesenteret kommer kundene fra hele øya, noe som har bidratt til jevn økning i omsetningen.


Her er de aller fleste som arbeider ved butikken på et sjeldent gruppebilde. Fra venstre ser vi Ganimete Hajrizi, Eva Foss, Trude Mehl, Edith Møllerop, Evy Karin Rokstad. Bak fra venstre: Nils Arne Reitan, Johan Kåre Sætran og daglig leder Arild Sætran.

Det er Arild Sætran og Inger Gjernes Holberg som er aksjonærer i bedriften, som har passert 17 millioner i omsetning nå. Dette er en veldrevet butikk i ICA- kjeden. På landsbasis ble den også kåret til årets butikk i kjeden i 2006. Den kommer i kategoriene ICA Nær, men utvalget går åpenbart langt utover det som er det normale. Her er det mye kjøkkenartikler og andre såkalte non-food varer. Salg av musikk og DVD- filmer har de også lagt stor vekt på helt fra starten.

Blant de ansatte er det Evy Karin Rokstad som har lengst fartstid og hun vært med siden starten, men også Trude Mehl har vært her lenge. På hel- og deltid er det rundt 10 ansatte, selv om butikkene på Smøla foreløpig har sluppet unna de lengste åpningstidene som butikkene i kjeden ellers har.
Arild har drevet i bransjen siden han var ferdig i militæret, og arbeidet først i butikken til Edvard Dyrnes. Han har bakgrunn med regnskap og økonomi, og har også en bestefar som drev som kjøpmann. På Sætran har han overtatt gardsbruket til familien.

Butikken er nå på rundt 500 kvadrat med lager, og har vært utvidet flere ganger, senest for et par år siden da de overtok lokaler fra naboen ”Lagunen” som fikk nybygg.
Som medlem i ICA- kjeden nyter butikken godt av felles markedsføring og innkjøp. I Norge er det ca 690 ICA- butikker, mens kjeden i Norden nå totalt har 2300 butikker. Også i de baltiske landene er kjeden på vei inn gjennom sine Rimi-butikker.
ICA har vært ledende gjennom Nøkkelhull-merkingen, der sunnere matvarevalg merkes spesielt. Dette er en ordning som nå også kommer til å gjelde alle butikker. Fra sommeren 2008 begynner ICA også med miljøvennlige nedbrytbare bæreposer og dessuten gjenbruksposer.

Det er åpent inn til ICA-butikken på senteret. I midten her ser vi synlige bevis på at denne butikken har hatt mange kunder med vinnerflaks.  Fra venstre ser vi her Frode Stensønes og t.h. Arild Sætran med handlekurven som er premiering for å være ICA sin beste butikk i 2006.
• Coop Marked Hopen
• Coop Marked Steinsøysund
• Coop Veidholmen
• ICA Vestsmøla
• Smøla Bakeri
• Smølamat - ICA Nær Nordsmøla
• Straumen Handel
• Vikan Handel
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik