meny
                 
Startsiden
Nordmøre
  Aure
  Averøy
  Eide
  Gjemnes
  Halsa
  Smøla
  Alfabetisk
  Bransje
  Bil og båt
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon
  Reiseliv
  Tjenester
Romsdal
Sør-Trøndelag
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Coop Veidholmen


Coop Veidholmen BA
6570 Smøla
Telefon: 71 54 21 08
Faks: 71 54 22 00
Mobil: 922 96 412

E-post: veidholmen@marked.coop.no
Nettside: www.coop.no
Åpningstider:
Man – torsdag: 10.00 – 18.00
Fredag: 10.00 – 19.00
Lørdag: 10.00 – 16.00 

Frittstående samvirkelag med egen flytebrygge

Samvirkelaget på Veiholmen har lange tradisjoner å ta vare på siden det ble startet sammen med fiskesamvirket i 1939. Den skiller seg ut fra de fleste butikker med plasseringen ved havna, egen flytebrygge og vaskemaskin og dusjmuligheter for båtturister. Butikken er frittstående innenfor Coop, men ble kåret til årets butikk på frukt og grønt i desember i Midt-Norge-regionen.


Her er grunnstammen i betjeningen i butikken på Veiholmen. Fra venstre Berit Leonhardsen, Magnhild Antonsen og daglig leder Elin Grønning.

Dette er en butikk der man merker den gamle samvirkelagsånden både blant den blide betjeningen og kunder. Veiværingene har greid å beholde butikken sin, og syns det er viktigere enn kjøpeutbytte. Den er viktig for hele været, og om sommeren dobles omsetningen. Turistsesongen blir stadig lengre, og varer nå fra påske til langt ut på høsten, noe som er svært positivt for butikken.
Her finnes det meste folk trenger, og utvalget av fiskeutstyr er stort og variert, slik det alltid har vært. Her finner både fiskerne og turistene det de har bruk for.

- Vi har nok det man kan kalle utvidet sortiment ja, og tar inn det kundene spør etter, sier Elin Grønning, som har vært daglig leder siden 2004. Før det har hun blant annet arbeidet ved Tallmek og i skole og barnehage. De to andre faste har arbeidet her betydelig lenger. Berit Leonhardsen har arbeidet her i 30 år, mens Magnhild Antonsen også nærmer seg det.
Butikken har vært utvidet i flere omganger og varene tas rett inn på lageret, som ligger ved kaikanten. Er uhellet ute, kan det hende at pallen med varer havner i sjøen, noe som også har hendt, men vanligvis går dette greit.

Butikken ble ikke med i fusjonen med Kristiansund og senere Orkla. Coop Veidholmen drev også en tid avdelingen på Dyrnes, som nå er nedlagt. Leder for styret i laget er ungdommen Håvard Knudsen, og laget arbeider nå for å kunne betale ut utbytte igjen. De rundt 200 medlemmene oppfordres til å bruke kortet, som de også ellers får prosenter og mange gode medlemstilbud på over hele landet.

Ved siden av et assortert utvalg i det meste, har butikken også et utvidet medisinutsalg og tipping og lotto. Frukt og grønt er et satsingsområde som altså også blir lagt merke til av Coop.
Opp gjennom årene har ”samvirkelaget” hatt mange profilerte frontfigurer. Ingar Angelhus drev den i mange år, og Roar Danielsen og Audhild Lervik har også tatt tak for denne butikken. 

Frukt og grønt er et satsingsområde, og her er det de to deltidsansatte Anne Sofie Hansen (t.v) og Mette Andreassen som reklamerer for den.
• Coop Marked Hopen
• Coop Marked Steinsøysund
• Coop Veidholmen
• ICA Vestsmøla
• Smøla Bakeri
• Smølamat - ICA Nær Nordsmøla
• Straumen Handel
• Vikan Handel
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik