meny
                 
Startsiden
Nordmøre
  Aure
  Averøy
  Eide
  Gjemnes
  Halsa
  Smøla
  Alfabetisk
  Bransje
  Bil og båt
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon
  Reiseliv
  Tjenester
Romsdal
Sør-Trøndelag
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Coop Marked Hopen


Coop Marked Hopen
Avdeling 39
6570 Smøla
Tlf: 71 54 01 06
Faks: 71 54 04 88

E-post: hopen@marked.coop.no
Nettside:
www.coop.no
Åpningstider:
Man, tirs, ons og fredag: 10.00 - 18.00
Torsdag: 10.00 – 19.00
Lørdag: 10.00 – 15.00 

Med kunder fra hele øya

Coop Marked Hopen ligger i Omegasenteret i kommunesenteret på Hopen, og merker godt at plasseringen er viktig. Mange føler tilknytning til Coop, og butikken har kunder fra hele øya. Med ansvaret for posten, er butikken også viktig for at kommunesenteret skal fungere godt. Hopen samvirkelag ble startet opp allerede i 1927, og er altså kommunens eldste coop-butikk.


Post i butikk er omfattende på Coop Marked Hopen. To av de som sørger for at dette fungerer er tidligere postansatte Johanne Tuven Osen og Ingunn Hopshaug.

Til dagens lokaler flyttet butikken i 1996, og butikksjef Liv Sundet merker nå at de godt kunne trengt mer plass å utfolde seg på. Omsetningen øker og mange Coop-medlemmer på ferie bruker også gjerne medlemskortet sitt her. En av medlemsfordelene er bensinrabatt på Statoilstasjonen til Kjell Gran på Straumen, så mange derfra føler også en tilknytning til butikken.

Coop Orkla, som butikken har vært en del av siden 2004, legger nå mer vekt på kortreist mat. Smølagulrot og kålrot hører naturlig med til dette. Butikken tar nå også inn brød fra bakeren Egil Holberg, som holder til i samvirkelagets tidligere lokaler på Hopen. Ellers er det også brødvarer fra Sevaldsens bakeri her, og vi finner vi også klippfisk fra Strømsholmen.

Det er verd å trekke fram Coop sin satsing på økologisk frukt med 15 prosent medlemsrabatt, og alle de andre medlemstilbudene som finnes. Butikken anstrenger seg gjerne for å formidle videre tilbud som de andre delene av Coop har, og kontakten med Bygg-Mix i Aure er god, forteller Liv Sundet.

I sin tid var det en del diskusjon om fusjonene som ledet fram til dagens tilhørighet til Coop Orkla. På plussiden kommer i alle fall at de har god logistikk, brukbar markedsføring og gode medlemstilbud, mener Liv. Dessuten blir de ansatte godt oppdatert og lederne spesielt gjennom jevnlige todagerskurs. Internt er det konkurranser og premiering i forbindelse med satsingen på frukt og grønt. Det ligger mer arbeid bak den satsingen enn folk er klar over, med stadig oversyn og utsortering for å holde frukten så delikat som mulig, forstår vi.

Liv er en av veteranene i butikkbranjen på Smøla, og har jobbet i Coop siden 1967, med unntak av noen år fra 1974 til 1979, som ble brukt på unger. – Det var visst ikke noe som het svangerskaps permisjon da, ler Liv.
Alle de ansatte bor på Hopen. En annen veteran er Ingunn Hopshaug, som har vært her i snart 15 år. Nestleder ved butikken er Johanne Tuven Osen. Hun har en fortid som ansatt i posten, men har nå arbeidet her siden den ble nedlagt. Den fjerde faste ansatte er Marit Otterholm, og i tillegg kommer Gunn Elin Ness som arbeider både her og ved avdelingen i Steinsøysundet på deltid. 

Det ligger mye arbeid bak slike disker med frukt og grønt, innrømmer butikksjef Liv Sundet (t.v) og Marit Otterholm.

 
• Coop Marked Hopen
• Coop Marked Steinsøysund
• Coop Veidholmen
• ICA Vestsmøla
• Smøla Bakeri
• Smølamat - ICA Nær Nordsmøla
• Straumen Handel
• Vikan Handel
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik