meny
                 
Startsiden
Nordmøre
  Aure
  Averøy
  Eide
  Gjemnes
  Halsa
  Smøla
  Alfabetisk
  Bransje
  Bil og båt
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon
  Reiseliv
  Tjenester
Romsdal
Sør-Trøndelag
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Coop Marked Steinsøysund


Coop Marked Steinsøysund
Avdeling 40
Steinsøysund
6570 Smøla
Tlf: 71 54 02 08
Faks: 71 54 02 22

E-post: steinsoysund@marked.coop.no
Nettside: www.coop.no
Åpningstider:
Man-fredag: 09.00 – 18.00
Lørdag: 09.00 – 15.00
 

Norges mest populære Coop-butikk

Det ligger en stemning av gammeldags krambod over butikken i Steinsøysundet. Her finner man et assortert vareutvalg som ikke er helt vanlig. Fordelt på et noe for lite lokale, får man nærkontakt med andre handlende og betjeningen på en runde i butikken. Denne stemningen er noe som kundene tydeligvis setter pris på. Coop Marked avdelingen i Steinsøysundet har så fornøyde kunder at de alltid scorer høyt i brukerundersøkelser, noe som vises igjen i form i av pokaler og diplom i butikken.  Den ble kåret til Norges beste Coop-butikk i både 2006 og 2007.


Butikksjef er Irene Brevik t. v. Med seg i butikken har hun videre Sølvi Moe Pettersen, Anne Fagerheim og Gunn Elin Ness.

Plassert på kaia og ved småbåthavna i idylliske Steinsøysundet, er det naturligvis båtdiesel og olje og andre båtprodukter å få kjøpt her. Årets store begivenhet er sommerfesten som arrangeres sammen med småbåtlaget, og da er det folksomt ved butikken og på kaia. Coop Orkla stiller også opp med sine konsulenter, og i fjor ble det servert gratis frukt for 10.000 kroner, forteller Irene, som setter pris på samhørigheten i bygda. Ellers blir det servert gratis kaffe her hele året, og gjerne ved bordet ute i finvær.

Med i vareutvalget hører også landbruksvarer i form av redskap, kraftfor, gjødsel, kalk og jord. Med et lager som er like stort som butikken, er det i det hele tatt utrolig hva de får plass til i et allsidig og omfangsrikt utvalg. Redskap, kjøkkenartikler og et lite hjørne med nips og gaveartikler litt myntet på de mange turistene som holder til her om sommeren, hører også med. Medisinsalg er det også ved butikken.

Avdelingsleder Irene Brevik har arbeidet i butikk siden hun først begynte i faren Fredrik Johnsen sin butikk på Dyrnes i 1970. Da han la ned i 1983 begynte hun ved Coop, og har arbeidet både ved avdelingen i Hopen og i Steinsøysundet. Fra 1991 har hun vært fast ansatt og fra 1998 butikksjef i Steinsøysundet.
Anne Fagerheim er også her nesten på fulltid med trekvart stilling. Hun har vært ved Steinsøysundet siden 1998, men har også arbeidet ved Coop Hopen tidligere. Gunn Elin Ness er fast ekstrahjelp og arbeider både her og ved butikken på Hopen, mens Sølvi Moe Pettersen er fast lørdagshjelp.

Butikkvirksomhet i Steinsøysundet har det vært helt tilbake til 1650, da jekteskipper og handelsmannen Claus Johannesen holdt til her. Siden ble det ført videre av rike trondheimsborgere og under Smølagodset. I følge gamle nedtegnelser var det heller ikke fritt for at de foregikk både lovlig og ulovlig brennevinsalg i Steinsøysundet både på 16, 17 og 1800- tallet. Kanskje også senere vil vi tro, men i 1946 ble så Steinsøysund Samvirkelag stiftet. Laget hadde da 67 medlemmer, som måtte betale 60 kroner hver for andelen. Allerede i 1967 fusjonerte de med Hopen Samvirkelag, som etter hvert ble med i Kristiansund Samvirkelag. Fra 2004 er de to butikkene med i Coop Orkla. Slik får de glede av stordriftsfordeler og felles markedsføring, innkjøp og gode medlemstilbud og medlemsutbytte, på linje med større butikker. I Steinsøysundet ligger omsetningen på beskjedne 6- 7 millioner, men avdelingen har alltid gått med overskudd, forteller Irene.

Irene og Anne er stolte av utmerkelsene fra Coop. Det skyldes nok en svært lojal kundekrets, men Coop har også sine egne inspektører ute på uanmeldte kontroller, så disse pokalene henger høyt.
• Coop Marked Hopen
• Coop Marked Steinsøysund
• Coop Veidholmen
• ICA Vestsmøla
• Smøla Bakeri
• Smølamat - ICA Nær Nordsmøla
• Straumen Handel
• Vikan Handel
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik