meny
                 
Startsiden
Nordmøre
  Aure
  Averøy
  Eide
  Gjemnes
  Halsa
  Smøla
  Alfabetisk
  Bransje
  Bil og båt
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon
  Reiseliv
  Tjenester
Romsdal
Sør-Trøndelag
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
ICA Vestsmøla


ICA Vestsmøla
Råket
6570 Smøla

Tlf: 71 54 31 29
Faks: 71 54 33 44
E-post:smola@online.no
Nettside: www.ica.no 
 

Dagligvarebutikken på vestsida

Fra mai 2008 er det ny driver som har overtatt ICA-butikken på Råket. Smølamat ved Arild Sætran overtar nå ansvaret for driften etter Bente Bjørneraas, som har opprettholdt dette viktige tilbudet siden 1997. For lokalbefolkningen er dette svært viktig, siden dette er den eneste dagligvarebutikken mellom Hopen og Straumen.


Det blir fremdeles slik at John Johs Stensønes (t.v) kan handle på butikk på Råket. De som skal sørge for det er f.v blant andre Åse Marie Kjønnø og Oddveig Stensønes. 

På Råket har det eksistert dagligvarebutikk i lange tider, og mange av oss forbinder nok denne butikken med Anne Lind og Ole Johnsen som drev den i en årrekke. I sin tid var dette en av mange butikker på Vestsmøla, men tidene forandrer seg og den siste dagligvarebutikken sto nå i fare for å forsvinne om ikke Smølamat ved Arild Sætran hadde overtatt.

Dermed kan folk på vestsida fortsatt handle lokalt og ikke minst tippe lokalt, for dette er kommisjonær for Norsk Tipping. Det øker på med feriefolk i området, og med nyetableringer som Smøla Havstuer i nærheten og Storviks Pub og kafé og Carmonas Sjøstuer rett over veien, er det ekstra viktig med en butikk i nærheten.
Lokalene ble pusset opp i forbindelse med overtakelsen, og etter en liten pause med legging av nytt gulv og maling, ble det full drift igjen i løpet av mai 2008.

Utvalget framover blir det samme som andre ICA-butikker, med varer fra kjente leverandører og en nøkkelhullmerking som gir folk muligheten til å velge sunne varer. Butikken vil også beholde en omfattende avdeling med non-food varer, slik som verktøy, kjøkkenartikler og leker. Dessuten er det et medisinutsalg her, som det er viktig å opprettholde.
- Vi skal gjøre vårt beste for at det blir så bra utvalg som mulig, og håper på oppslutning fra lokalbefolkningen, sier Arild Sætran. Også han ser fram til turistsesongen, som er viktig for omsetningen på alle butikkene på Smøla. Butikken hans på Hopen har scoret høyt også i sammenligning med andre ICA-butikker landet rundt, så det skal vel borge for at dette fremdeles blir et veldrevet og godt tilbud til befolkningen på vestsida.

To av de som får anledning til å fortsette ved butikken er Oddveig Stensønes og Åse Marie Kjønnø. Begge startet opp her for ca 11 år siden, men Åse har hatt skolegang i mellomtiden. De to skryter av trivelige kunder ved butikken og er godt tilfreds både med fortsatt jobb her og for at tilbudet blir opprettholdt. Oddveig har full jobb, mens Åse skal ha onsdagene fri.

ICA-butikken på Råket er lett tilgjengelig med stor parkeringsplass og sentral plassering som eneste dagligvarebutikk mellom Hopen og Straumen.
• Coop Marked Hopen
• Coop Marked Steinsøysund
• Coop Veidholmen
• ICA Vestsmøla
• Smøla Bakeri
• Smølamat - ICA Nær Nordsmøla
• Straumen Handel
• Vikan Handel
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik