meny
                 
Startsiden
Nordmøre
  Aure
  Averøy
  Eide
  Gjemnes
  Halsa
  Smøla
  Alfabetisk
  Bransje
  Bil og båt
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon
  Reiseliv
  Tjenester
Romsdal
Sør-Trøndelag
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Hopen Brygge


Hopen Brygge AS
6570 Smøla
Tlf: 71 54 00 10

Faks: 71 54 00 11
Mobil: 975 88 025
E-post: post@hopen-brygge.no
Nettside: www.hopen-brygge.no
 

Høgstandardtilbud for overnatting og feriefolk

Hopen Brygge fungerer i dag i praksis som Smølas hotell. Her er det fire doble rom i hotellstandard og seks leiligheter, som til sammen gir 24 sengeplasser. Den økte aktiviteten på Smøla, spesielt i forbindelse med Smøla Vindpark, har ført til flere oppdrag for firma utenfra og bruk for overnatting i den forbindelse. Også forretningsfolk setter pris på den gode standarden dette overnattingsstedet har. En stor restaurant gjør det egnet både til konferanser, bryllup og lignende arrangement.


Oddrun Johnsen (t.v) og Tove Anita Hopmark ønsker velkommen til et overnattingstilbud av høy standard på Hopen Brygge.

I sommersesongen er det matsalg hver dag, og da blir overnattingstilbudet også flittig benyttet av turister og familier. Det er åpent for overnatting hele året med matservering for gjestene, og hver søndag også utenom toppsesongen er det middagsservering.
Leilighetene er utstyrt med egne kjøkken og varierer i størrelse fra 35 til 45 m2. Leilighet og rom i første etasje er også tilpasset handikappede. De 4 dobbeltrommene holder god hotellstandard og har vist seg å være et viktig tilbud på øya, der mange besøkende søker overnatting med hotellstandard.  
Like ved brygga ligger en småbåthavn med mulighet for leie av båt, og fra hotellrommene og terrassen har man en fantastisk utsikt til solnedgangen.

Oddrun Johnsen var den som tok seg av den daglige ledelsen fra starten i 2004. Hun hadde da permisjon fra stillingen ved kokkelinja ved Kristiansund videregående skole. Fremdeles er hun viktig for stedet med sin bakrunn innefor kokkefaget.  

Opprinnelig var det nok tenkt på fisketurister da prosjektet ble igangsatt i 2002. Meningen var å restaurere den gamle "Hopabrygga" som da sto her, men etter hvert innså man at det nok ikke var ”botvon” og at det derfor måtte bygges nytt. Prosjektet utviklet seg altså underveis og i 2004 da det sto ferdig, framsto det som et imponerende bygg av høy kvalitet. Det er blitt et flott sted å arrangere konferanser, og nærmere havet er det ikke mulig å komme. Det er mange spennende aktiviteter man kan delta på herfra, og de er gjerne behjelpelige med å legge opp og skreddersy aktiviteter. Turer både til Veiholmen og Vindparken er aktuelle, eller man kan låne båt og dra på fiske alene, eller på havfisketur med rutinert guide.

Eierne er 9 lokale aksjonærer. Styreleder er Jan Gunnar Sørli.

Tove Anita Hopmark og Marit Johnsen Myrvoll er to av de som arbeider her. Vanligvis pleier de å holde til på andre siden av baren, som har alle rettigheter.

  
Hopen Brygge er fleksibel når det gjelder servering også midt i uka og utenom sesongen. Her er det Smøla Nei til EU som har årsmøte med middag, mens de i bakgrunnen er på ulike oppdrag i kommunen og overnatter og spiser her.
• Betten Rorbuer
• Hellesfjord Feriesenter
• Hopen Aktivitetsgård
• Hopen Brygge
• Hopen Sjøhus
• Innveien Rorbuer
• Smøla Havfiskesenter
• Smøla Havstuer
• Smøla Motell
• Storvik Pub og Kaffebar
• Veyen Vertskap
• Vågarbryggå
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik