meny
                 
Startsiden
Nordmøre
  Aure
  Averøy
  Eide
  Gjemnes
  Halsa
  Smøla
  Alfabetisk
  Bransje
  Bil og båt
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon
  Reiseliv
  Tjenester
Romsdal
Sør-Trøndelag
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Smøla Havstuer


Smøla Havstuer
Råket
6570 Smøla
Telefon:
Kjartan: 90 10 07 36
Terje: 90 59 93 53

E-post: 
post@havstuer.no
kjartan@havstuer.no
terje@havstuer.no
Nettside: www.havstuer.no
 

Hotell i særklasse på Råket

Å kunne tilby god service, ro og komfort i spennende omgivelser er ideen bak Smøla Havstuer, som åpnet våren 2008. Dette er et minihotell med vekt på god mat, personlig service og et komfortabelt opphold. Her kan man finne freden og nyte både godvær og storm i behagelige omgivelser. Føler man for det er det også mange muligheter for aktiviteter fra kajakkpadling via sykling til guidede turer.


Kjartan Stensønes (t.v) og Terje Bruseth skal sørge for at gjester som stiller litt større krav skal få et behagelig og spennende opphold ved minihotellet.

Med 9 dobbeltrom og tre fellesrom for servering, møter, konferanser og avslapping, er dette skreddersydd for grupper som vil oppleve noe sammen. Det kan gjerne være teambygging eller mindre konferanser for bedrifter, men også venner eller familier som vil oppleve noe sammen. Er det to grupper samtidig, er det også mulighet for adskilt servering hvis det er ønskelig. Her kan man gjerne oppleve naturkreftene og drive med aktiviteter, men samtidig er det lagt til rette for et behagelig og komfortabelt opphold med vekt på komfort, gode senger og madrasser. På kaia står badestampen klar til benyttelse.

Bak prosjektet står Kjartan Stensønes, som arbeider som ingeniør med ansvar for markedsføring og produktutvikling ved hurtigbåtprodusenten Fjellstrand AS i Omastrand i Hordaland. Nå tar han delvis permisjon derfra og blir å finne 14 dager i måneden som vert ved Smøla Havstuer. Familien bor fremdeles i Bergen, men datteren på 23 som studerer i Holland, kommer også til å ta et tak ved hotellet under høysesongen.

Med seg har han ålvundfjordingen Terje Bruseth. Han har flyttet til Smøla sammen med samboer Mona Gulla Stensønes, som er smølværing og arbeider ved bofellesskapet på Hopen. Ved siden av å være en ”steikandes god kokk” i følge Kjartan, har han utdannelse innenfor reiseliv og jobberfaring blant annet fra Nordmøre Museum og som servicekoordinator ved AGFA i Stockholm.

Kjartan kommer fra Råket, og de to bygningene i bryggestil er bygd opp på Storvikskjæret, der familien hadde et sjøhus som nesten ble ødelagt av orkanen i 92. Mye av materialene derfra er brukt i bygningene, og slik opplever man her et autentisk kystmiljø. Ved anlegget er det også et lite fiskemottak for filetering og vakumpakking som ferskvare med tanke på det lokale markedet og Kristiansund.

Smøla Havstuer ligger på et skjær med veiforbindelse. Utenfor finner man holmer og skjær så langt øyet kan se, og her er det blant annet gode muligheter for å bruke kajakkene som stilles til disposisjon.

Rommene har egne bad, TV og trådløst bredbånd. Både rom og bad har gulvvarme.
• Betten Rorbuer
• Hellesfjord Feriesenter
• Hopen Aktivitetsgård
• Hopen Brygge
• Hopen Sjøhus
• Innveien Rorbuer
• Smøla Havfiskesenter
• Smøla Havstuer
• Smøla Motell
• Storvik Pub og Kaffebar
• Veyen Vertskap
• Vågarbryggå
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik