meny
                 
Startsiden
Nordmøre
  Aure
  Averøy
  Eide
  Gjemnes
  Halsa
  Smøla
  Alfabetisk
  Bransje
  Bil og båt
  Blomster og planter
  Byggevarer- og byggefirma
  Dagligvarer og forbruk
  Elektro og data
  Klær og fottøy
  Kommunen
  Maskinentreprenører
  Møbler
  Produksjon
  Reiseliv
  Tjenester
Romsdal
Sør-Trøndelag
Kommunenvår søker medarbeidere
Om ossLoading
Smøla Motell


Smøla Motell
Straumen
6570 Smøla
Tlf: 71 54 44 00

Mob. 97 08 73 20
Faks: 71 54 44 01
E-post: post@smolamotell.no
ruthaspaas@hotmail.com

 

Motell med campingplass og hytter

Smøla Motell på Straumen var blant de første overnattingsstedene på Smøla, og stedet har både restaurant og plass for selskaplighet og konferanser. Ved siden av dette har de Smølas eneste campingplass med både hytter og plass til bobiler og telt. Det er nå Ruth Marie Aspaas som har tatt over driften av det tradisjonsrike stedet.


Ruth Aspaas t.v er daglig leder for driften av Smøla Motell. Med seg her har hun to av de som blir å finne ved motellet: Tantebarnet Ragnhild Soleim Aspaas og Reynir Ingolfsson, som er en dyktig kokk.

Motellet har fire doble og fire enkle rom i godt standard. Oppe er det møte og konferanserom i god standard, og kanskje bedre enn mange tror. Det blir nå også satset på tembygging, blåturer, kurs, konferanser og konserter. Nede er det restaurant og en hyggelig stue med peis og storskjerm. Utsikten mot havet og stranda like ved gjør dette til en kystopplevelse. Båtutleie og mulighet til turer sammen med erfaren fisker blir det også.

Bare noen hundre meter borte ligger det butikk, småbåthavn, bensinstasjon og bilverksted. Man har altså alt man trenger rundt seg, og både Edøya med middelalderkirken og museet på Rosvoll ligger nærme. Dette er også et godt utgangspunkt for å oppleve resten av Smøla, mener daglig leder Ruth Asås, som bor på Veiholmen som også er en perle i turistsammenheng.
Hun er utdannet sosionom og har også tatt førsteavdeling i jus. Utdannelsen har hun tatt i godt voksen alder, og hun fikk en sønn og en datter før det, noe som igjen har ført til fire barnebarn. Et utfordrende og spennende yrkesliv har hun likevel rukket å få med seg. Før hun flyttet tilbake til Smøla har hun arbeidet både i Trondheim, og i Oslo kommune som seksjonsleder for Furuseth bydels sosialavdeling. Dessuten ved sosialkontoret i Tustna, Aure, Kristiansund og også 2 år som sosialsjef i Tingvoll.

Nå er hun tilbake på Smøla for fullt, og også innvalgt i kommunestyret der hun håper å kunne gjøre en jobb for hjemkommunen.
På Innsmøla er oppstarten av motellet etterlengtet, og siden det startet opp våren 2008 er det igjen i bruk til konfirmasjoner og lignende større anledninger. Stedet har alle rettigheter og bar og matservering, og av og til blir det også fest med innleid musikk.

Sommersesongen er viktig for stedet og ved siden av motellet er campinghyttene og campingplassen et populært tilbud. Hyttene er av enkel standard, men to av dem har innlagt vann og både kjøkkenkrok og bad. Dessuten er det her et felles sanitæranlegg. For bobilene og campingvogner er stedet godt egnet, og gir en lovlig oppstillingsplass til en rimelig penge.


Motellet ligger fint til ved strandkanten, og på balkongen kan man nyte både sola og utsikten godt skjermet for vinden.


Konferanseavdeling og møterom oppe er i god standard. 
• Betten Rorbuer
• Hellesfjord Feriesenter
• Hopen Aktivitetsgård
• Hopen Brygge
• Hopen Sjøhus
• Innveien Rorbuer
• Smøla Havfiskesenter
• Smøla Havstuer
• Smøla Motell
• Storvik Pub og Kaffebar
• Veyen Vertskap
• Vågarbryggå
 

(c) Ramvik
Alltid oppdatert med Zonate® CMS fra Ramvik